Kapcsolatok törlése az iPhone-on

Az iPhone-felhasználók nagy névjegyzéket tárolhatnak. Ha törölni kívánja a felesleges névjegyeket az iPhone felszabadításához, vagy el akarja adni a régi iPhone készülékét, egyszerűen törölni szeretné az összes kapcsolatot és új életet kezdhet. A következő útmutatások megmutatják, hogyan törölhet lépéseket lépésről lépésre iPhone-on.

1. Biztonsági másolat készítése a törlés előtt

Mielőtt úgy döntött volna, hogy törölni szeretné a névjegyeit az iPhone-on, javaslom, hogy készítsen biztonsági másolatot az iPhone-kapcsolatokról. Végül is, a partnerek nem lesznek könnyedén lekérhetők, miután törölte őket. Különösen akkor, ha úgy találja, hogy a törölt kapcsolatok még mindig fontosak az Ön számára. Tehát jobban mentette el az iPhone-kapcsolatait, mielőtt törölte őket.

2. Törölje a névjegyeket az iPhone készülékről

Válassza ki a törölni kívánt névjegyeket

Nyissa meg a kapcsolattartók alkalmazását az iPhone-ban. Látni fogja a kapcsolatok listáját. Görgessen lefelé, hogy megtalálja a törölni kívánt névjegyeket. A keresési sávot a tetején is használhatja, hogy gyorsan megtalálja a kapcsolatokat. (Tipp: egyszerre csak egy névjegyet választhat ki és törölhet.)

Névjegyek törlése

Ha rákattint a célzott névjegyre, keresse meg a jobb felső sarokban található szerkesztő gombot. Ezután lapozhat a névjegykártya alján, ahol megtalálhatja a "Névjegyek törlése" opciót. Kattintson rá, majd erősítse meg az opciót. Ezután törölheti az iPhone névjegyeit.

Az iPhone-on található kapcsolatok törlése nagyon közvetlen út. Ennek azonban az a hátránya, hogy egyszerre csak egy névjegyet törölhet. Ezért sokan a professzionális iPhone eszközökhöz fordulnak, hogy segítsenek törölni, hozzáadni vagy menteni a kapcsolattartási adatokat. Az iOS-hez tartozó FoneTrans az egyik ilyen kiváló eszköz. Ezután elmondjuk, hogyan kell az FoneTrans-t az iOS-hoz használni az iPhone névjegyeinek egyszerű törléséhez.

3. Törölje a névjegyeket az iOS FoneTrans segítségével

Ingyenes letöltés FoneTrans az iOS számára és csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez

Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez USB-kábellel. Egy idő után a szoftver automatikusan felismeri az iPhone készülékét. (Ha ez az első alkalom, hogy használja a szoftvert, akkor érintse meg az "Trust" -et az iPhone-on, hogy elfogadja a kapcsolatot.)

FoneTrans az iOS számára

Lépjen a "Névjegyek" oldalra

A főablak bal oldalán található egy lista az összes iPhone-fájlról. Nyomja meg a "Kapcsolat" gombot, és keresse meg az összes ablakot.

Kapcsolat megtekintése

Válassza ki a törölni kívánt névjegyeket

A névjegyek listájában jelölje ki a törölni kívánt névjegyeket a jelölőnégyzet bejelölésével. Vagy csak jelölje be a felső négyzetet az összes kapcsolat kiválasztásához.

Válassza a Névjegyzék lehetőséget

Törölje a kiválasztott névjegyeket

Keresse meg a "Törlés" gombot a felső navigációs menüben. Nyomja meg és hagyja jóvá az opciót, majd a kiválasztott névjegyeket törölni fogja.

Névjegyek törlése

A FoneTrans kötegelt törlési funkciójával az iOS-hoz soha nem kell aggódnia, hogy a kontaktusokat iPhone-val egyenként kell törölni. Ezenkívül a hatékony szoftver többféleképpen is használható a névjegyek szerkesztéséhez. Nem csak az iPhone névjegyek törlését, hanem azt is használhatja szinkronizálja az iPhone-névjegyeket Mac-re vagy Windows számítógép.

Home > Forrás > Névjegyek törlése az iPhone-on

Copyright © 2019 Aiseesoft Stúdió. Minden jog fenntartva.