Az iPad gyári alapértelmezés szerinti visszaállításának módjai

BoeyFrissítve: Boey Wong / 23. február 2021. 14:50

Úgy szeretném visszaállítani az iPademet, mintha még soha nem használtam volna. Melyik a legjobb módja ennek? Törli a tartalmat és a beállításokat magán az iPaden keresztül, vagy visszaállítja az iTunes segítségével?

Függetlenül attól, hogy iPadjét családtagjainak vagy barátjának kívánja adni, vagy új tulajdonosnak tervezi eladni, az első dolog, amit meg kell tennie, hogy törölje iPadjét a gyári beállításokra, és állítsa vissza azt az állapotot, mint amikor először kinyitottad a dobozt. Emellett az iPad gyári beállításainak visszaállítása is jó hibaelhárítási lehetőség, ha az iPad problémákba ütközik. Tehát hogyan kell törölni egy iPadet? Van valami gyors módja az iPad gyári beállításainak visszaállítására? Ebben a cikkben bemutatunk néhány módszert és a legjobb módszert az iPad gyári beállításokra való törlésére.

Guide

Útmutató

Módszer 1: Az iPad gyári beállításainak visszaállítása az eszközön

Ha emlékszik az iCloud jelszavára, közvetlenül a készülékbeállításokból törölheti iPadjét. Kérjük, előzetesen készítsen biztonsági másolatot iPadjéről, majd kövesse az alábbi lépéseket az iPad gyári alaphelyzetbe állításához.

1. lépés Lépjen a Beállítások menüpontra iPadjén, és koppintson az Általános elemre.

2. lépés Több lehetősége is lesz, válassza az Összes tartalom és beállítás törlése lehetőséget.

3. lépés Koppintson az iPad törlése elemre , és erősítse meg a törlést.

4. lépés Írja be a jelszavát a folyamat megkezdéséhez.

Az iPad visszaállítása a gyári beállításokra

Módszer 2: Hogyan kell törölni az iPadet az iTunes alkalmazással

Az iPad iTunes-tal való visszaállítása szintén az iPad gyári alaphelyzetbe állításának lehetősége.

1. lépés Csatlakoztassa iPadjét a számítógépéhez USB-kábellel, és indítsa el az iTunes legújabb verzióját.

2. lépés Kattintson az iPad ikonjára az iTunes-ban a csatlakozás után, majd kattintson az Összefoglaló fülre.

3. lépés Kattintson a jobb oldalon található iPad visszaállítása gombra, majd a készülék törlődik, és visszaállíthatja egy korábbi iTunes biztonsági mentéssel, vagy beállíthatja új eszközként.

Hogyan kell törölni egy iPad-et

Módszer 3: Hogyan kell gyári alaphelyzetbe állítani az iPad-t a kattintásokban

Ha egy ideje nem használta Apple ID-jét, lehet, hogy nem emlékszik a jelszavára. Nem végezhet visszaállítást jelszó megadása nélkül iPaden. Itt ajánlom a legjobb módszert az iPad gyári beállításainak visszaállítására Apple ID és jelszó nélkül. Használjon egy harmadik féltől származó, FoneEraser nevű eszközt iOS-hez , néhány kattintással alaposan és véglegesen törölheti az összes tartalmat és beállítást anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy az adat-helyreállító eszközök bármilyen adatot helyreállítanak. Vessünk egy pillantást az alábbi egyszerű útmutatóra az iPad egyszerű törléséhez.

FoneEraser az iOS-hoz
FoneEraser az iOS-hoz

A FoneEraser for iOS a legjobb iOS-adattisztító, amely könnyen és véglegesen törli az iPhone, iPad vagy iPod összes tartalmát és beállításait.

  • Tisztítsa meg a nem kívánt adatokat iPhone, iPad vagy iPod touch készülékről.
  • Gyors adat törlése egyszeri felülírással, ami időt takaríthat meg sok adatfájlhoz.
  • Ez biztonságos és könnyen használható.

1. lépés Ingyenesen töltse le és telepítse a programot a számítógépére, majd az automatikusan elindul, amint befejeződött.

Csatlakoztassa az iOS eszközt

2. lépés Csatlakoztassa iPhone-ját a számítógéphez USB-kábellel, és ha zárolva van, adja meg a jelszót a telefonon. iOS 7 vagy újabb verzió esetén kattintson a Megbízhatóság fülre az eszközön.

Megbízható a számítógépen

3. lépés A szoftver hamarosan felismeri az iPhone-ját, ha nem, kattintson a Sikertelen mögötti ikonra.

Eszköz észlelése

4. lépés Válasszon ki egy törlési szintet (Alacsony, Közepes vagy Magas). Itt a Magas szint ajánlott.

Válassza ki a Törlés módot

5. lépés Miután csatlakoztatta az eszközt, kattintson a Start gombra a törlés megkezdéséhez, majd az Igen gombra a folyamat megerősítéséhez.

Kattintson a Start

6. lépés Várja meg, amíg a törlési folyamat befejeződik.

Indítsa el a törlést

Ez minden, szuper könnyű, igaz? Műszaki ismeretek egyáltalán nem szükségesek! Bármelyikünk megteheti mindezt egyedül. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni, ha bármilyen észrevétele van.

Hagyja megjegyzését, és csatlakozzon a vitánkhoz