Az iTunes titkosított biztonsági mentésének eltávolítása

Boey

Június 23, 2017 09: 00 / Közzétette: Boey Wong

Sok iPhone, iPad vagy iPod touch felhasználó inkább titkosított iTunes biztonsági mentést szeretne készíteni, mivel az iTunes titkosítási funkciója zárolja és kódolja az adatokat, amelyeket a nem titkosított iTunes biztonsági másolatok nem tartalmaznak. Például az egészségügyi adatok, a webhely előzményei, a mentett jelszavak és a Wi-Fi beállítások.

Ha azonban a FoneEraser for iOS használatával törli az iOS eszközt, amely rendelkezik titkosított iTunes biztonsági mentések A számítógépen megjelenő felugró információ „Titkosított biztonsági másolatok”. Ezután a törlési folyamat leáll.

A hirtelen kikapcsolás elkerülése érdekében módosítania kell az iTunes bizonyos beállításait a számítógépen, és próbálkozzon újra. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket a probléma megoldásához néhány másodperc múlva.

Futtassa az iTunes programot a számítógépen, majd csatlakoztassa az iPhone, iPad vagy iPod touch készüléket a számítógéphez USB-kábellel.

Az iTunes automatikusan felismeri a készüléket, kattintson az eszköz ikonjára az iTunes felületén az alábbiak szerint:

Lépjen az Összefoglalás fülre, és jelölje ki a jelölőnégyzetet az iPhone biztonsági mentése titkosítás előtt a jobb oldali Biztonsági mentések részben.

Írja be a jelszót az iPhone biztonsági mentés feloldásához a felugró ablakban.

A helyes jelszó megadása után a titkosított iTunes biztonsági másolatok védelme megszűnik. Ezután megpróbálhatod újra törölni az iOS-eszközt FoneEraser alkalmazással az iOS-hoz.

Ha ez nem segít, kérjük, forduljon támogatási csapatunkhoz további segítségért: support@fonelab.com.

FoneLab > Forrás > Az iTunes titkosított biztonsági mentésének eltávolítása

Copyright © 2019 Aiseesoft Stúdió. Minden jog fenntartva.