Az iTunes biztonsági mentések titkosítása a legrövidebb idő alatt

Lisa

Aug 30, 2019 15: 00 / Hozzászóló: Lisa Ou

Melyek a megjegyzések az iPhone jelszóval?

Az iPhone-felhasználók az iPhone-t az iTunes vagy iCloud rendszerre mindig mentik, majd visszaállíthatják az adatokat a biztonsági másolatokból. Az eszközön különböző adatok találhatók, mint például a személyes adatok, az egészségügyi adatok, a webhely előzményei és így tovább.

Jelszót használhat az iPhone, iPad vagy iPod touch iTunes biztonsági másolatainak védelmére.

Az iPhone iTunes biztonsági másolatainak titkosítása

Ha használni kívánja FoneLab az iOS-hoz nak nek az iOS-eszközadatok helyreállítása amely titkosított iTunes biztonsági másolatokat tartalmaz a számítógépen, előfordulhat, hogy felugró információ jelenik meg az Ön számára. „Az iOS-eszköz adatai az iTunes-on keresztül titkosítva vannak. Kérjük, adja meg az iTunes biztonsági mentési jelszavát a biztonsági mentés befejezéséhez. Ezután a helyreállítási folyamat leáll.

Itt,

Részletesen elmagyarázzuk, hogyan titkosítjuk az iTunes biztonsági mentést.

1. Az iPhone biztonsági másolatának titkosítása az iTunesban

Ha biztonsági mentést szeretne titkosítani, először be kell kapcsolnia a jelszóval védett iTunes biztonsági mentéseket. Ezután az iTunes-nak meg kell adnia az iTunes biztonsági mentési jelszót az iPhone biztonsági mentésének feloldásához.

Kérjük, figyelmesen emlékezzen a jelszavára, mert nincs mód arra, hogy helyreállítsa az adatait vagy kikapcsolja a biztonsági mentés titkosítását az iTunes jelszó nélkül. Kérjük, kövesse az alábbi bemutatót az adatok zárolásához és kódolásához, ha akarja.

Indítsa el az iTunes alkalmazást a számítógépen. Győződjön meg arról, hogy a számítógépén az iTunes a legfrissebb.

Csatlakoztassa iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét számítógépéhez USB kábel segítségével.

Kattintson a készülék ikonjára az ablak bal felső sarkában.

megtalálja összefoglalás a bal oldali panelről, és kattintson rá.

Az iPhone iTunes biztonsági másolatainak titkosítása

Láthatjuk a Az iPhone biztonsági másolatának titkosítása a A mentések szakasz.

Hozza létre az iPhone biztonsági jelszavát, és ellenőrizze, hogy még egyszer beírja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem teheti meg visszaállítja a biztonsági mentési fájlokat ha elfelejtette vagy elveszíti a biztonsági másolat jelszavát.

Az iPhone iTunes biztonsági másolatainak titkosítása

Kattints Jelszó megadása.

2. Hogyan ellenőrizhető, hogy az iTunes már beállítva-e a biztonsági másolatok titkosításához

Az iTunes biztonsági mentés titkosításának beállítása után aggodalomra adhat okot, hogy a biztonsági mentések már titkosítottak-e. Bemutatjuk, hogyan lehet könnyen megerősíteni. Ellenőrizheti, hogy az iPhone biztonsági másolatát az iTunes egyszerűsített módon titkosította-e.

Kattints szerkesztése az iTunes ablak tetején.

megtalálja preferenciák és kattintson rá.

Kattintson az Eszközök.

Ha az eszköz nevének, a dátum és az idő jobb oldalán egy zár ikon jelenik meg, a biztonsági másolat már titkosítva van.

Kattints OK Az ablak bezárásához.

Az iPhone iTunes biztonsági másolatainak titkosítása

3. Az iTunes biztonsági mentési titkosítás kikapcsolása

Ha már nem szeretné titkosítani az iPhone biztonsági mentését az iTunes alkalmazásban, kérjük, olvassa el az alábbi részletes lépéseket az iTunes biztonsági titkosítás kikapcsolásához.

Nyissa meg a számítógép legújabb verziójának iTunes alkalmazását, és csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez.

Kattintson az eszközikonra az iTunes ablak tetején, majd kattintson az OK gombra összefoglalás bal oldalon.

Menj a A mentések majd törölje a jelölőnégyzetet a Az iPhone-jelszó titkosítása.

. Írja be a jelszavát, amikor a rendszer kéri.

Kattints OK nak nek távolítsa el az iTunes titkosított biztonsági mentését.

Az iPhone iTunes biztonsági másolatainak titkosítása

4. Állítsa vissza vagy keresse meg az elfelejtett iTunes biztonsági mentési jelszót

Biztonságosabb az iTunes biztonsági másolatának titkosítása. De itt van a helyzet, mit fogsz csinálni, ha elfelejtette a biztonsági jelszót? Kétféle módon járhat el.

Állítsa vissza az iTunes biztonsági mentési jelszavát

A titkosított iTunes biztonsági másolat nem érhető el és nem állítható vissza jelszava nélkül. Az Apple javasolja, hogy a felhasználók (iOS 11 vagy újabb) állítsák vissza az iPhone beállításait.

Ugrás beállítások > általános > vissza az iPhone-on.

Érintse Reset All Settings és adja meg a jelszót.

minden beállítás visszaállítása

Erősítse meg a visszaállítást. Nem okoz adatvesztést, de visszaállítja a beállításokat, beleértve az iTunes biztonsági mentési jelszavát.

erősítse meg a visszaállítást

Csatlakoztassa iPhone-ját a számítógéphez, és indítsa el iTunes, majd új titkosított biztonsági másolatot készít.

Javasoljuk, hogy ezúttal jegyezze fel a jelszót.

Keresse meg az iTunes biztonsági mentési jelszavát a Mac rendszeren

Lehet, hogy a jelszó mentésre kerül a Kulcstartóban.

Nyissa meg a Mac számítógépen Alkalmazás > Utilities > kulcstartó Access. Vagy kereshet kulcstartó a reflektorfényből.

belép kulcstartó Access és nyomja meg az Minden elem alatt Kategória.

Keresés iPhone Backup beírva az iPhone-t a keresőbe, a felület jobb felső részén.

Dupla kattintás iPhone Backup val vel alkalmazás jelszava Kedves.

kulcstartó hozzáférés

Kattints jelszó megjelenítése, írja be a kulcstartó jelszavát, és nyomja meg az Engedélyezés gombot a felbukkanó ablakban

Ezután megjelenik az iTunes biztonsági mentési jelszava.

Az iPhone biztonsági mentés titkosítása szép eszköz a magánélet védelmére, de elveszíti őket, ha elfelejtette a biztonsági jelszót. A Hope fent említett módszerei segítenek megoldani az iPhone, iPad vagy iPod touch használatának különböző problémáit.

FoneLab > Forrás > Hogyan titkosíthatja az iTunes biztonsági mentéseit a legrövidebb idő alatt

Szerzői jog © 2020 FoneLab Studio. Minden jog fenntartva.